Jak vyzrát na šedivý listopad? Vyrazit na wellness pobyt!

24.10.2016 09:40

wellness pobyty   Podzim je nejnáročnějším obdobím roku, alespoň pokud jde o psychiku. Pryč jsou slunečné teplé dny, kdy nás blahodárné paprsky doslova nabíjí energií. Najednou jas a světlo vystřídají mlhy, šero, dny jsou náhle šedivé. Řada lidí propadá smutku, špatným náladám ba i depresím. Přichází období migrén, ztráty energie a hlavně ztráty chuti do práce a občas vůbec chuti do života.

      Podzimní únava není jen komerční pojem, který má zvýšit prodej vitamínů a blahodárně působících prostředků. Je to naprosto reálný problém, který postihuje čím dál více lidí. Najednou je jim všechno jedno, ztrácí zájem o dění kolem sebe, o lidi kolem a cítí se opuštěně a osaměle. Svou roli sehrává také všudypřítomný stres a shon před koncem roku, kdy je potřeba dokončit rozpracované projekty a najednou chybí síly.

      Ideální pro znovunabytí sil jsou dnes velmi oblíbené wellness pobyty. Vybírat lze z celé řady variant. Lázeňské pobyty jsou velmi často spojeny s množstvím lázeňských procedur, koupelí, nejrůznějších zábalů a vychutnávat si je můžete v těch nejpohodlnějších a nejluxusnějších hotelích, kde o vás budou pečovat a starat se o vás na slovo vzatí odborníci.

     Další oblíbenou formou wellness pobytů jsou pobyty na horách v horských hotelích, kde si lze užívat všech možných forem relaxace a odpočinku v překrásné krajině a kochat se výhledem na horské hřbety a panoramata.

     No a zapomenout nelze samozřejmě ani na tolik populární wellness pobyty pro dva, které jsou velmi často umístěny na romantická místa v blízkosti zámků, jako například Hluboká nebo Konopiště, či v historických areálech. Tedy na místa, která vyvolávají v lidech romantické pocity.

     Spoustu příznivců mají rovněž specificky zaměřené balíčky, které jsou určeny kupříkladu pro seniory nebo pro ženy. Zvláště pobyty pro ženy jsou velmi oblíbené a ideální pro dámské jízdy. Ženy si dokážou dokonale vychutnat doprovodnou relaxační hudbu při jednotlivých procedurách, užijí si romantické osvětlení a příjemnou vůní, takže zažívají až orgastické pocity uvolnění, harmonie a klidu.

     Wellness pro dva si užívají páry, které takto spolu mohou strávit klidný víkend, a věnovat se jeden druhému, což je luxus, který si mnozí běžně nemohou příliš často dovolit. A mohou si vybrat třeba květinovou relaxaci, pobyt s vůní konopí nebo čokoládový víkend.

     Ať už si vyberete kterýkoliv z nabízených wellness pobytů, jedno je jisté – výsledkem bude to, že načerpáte spoustu nových sil, zregenerujete se a hlavně lidově řečeno, dobijete si baterky. A pokud tuto úžasnou záležitost absolvujete několikrát během podzimích a zimních měsíců, garantuji vám, že si na deprese ani nevzpomenete a všichni kolem vám budou závidět to, jak záříte a jste plni chuti do života.
 

Zpět