Letos v létě vyrazte na dovolenou do krušnohorského Wellness Hotelu Nástup ****

19.06.2013 14:21

Přemýšlíte, kde strávit letošní letní dovolenou, na kterou budete vzpomínat ještě dlouho po svém návratu domu. Pak pro vás máme skvělý tip. Prožijte nezapomenutelný pobyt v tom nejluxusnějším hotelu Krušným hor, kterým je čtyřhvězdičkový hotel Nástup, jenž je i přes svůj vysoký komfort návštěvníkům k dispozici za velice příjemnou cenu.

Hotel NástupHotel Nástup

Ačkoliv je dovolená v Krušných horách spíše spojována se zimní sezonou, i v období léta a tepla zde můžete provozovat spoustu aktivit a navštívit nespočet zajímavých míst. Krušné hory jsou doslova propletené turistickými stezkami, které vás zavedou na ta nejkrásnější místa této oblasti. To samé platí i v případě, že strávíte dovolenou v sedle jízdního kola, o cyklostezky v Krušných horách též nouze rozhodně není.

Náročné turisty uspokojí zejména dlouhé výšlapy na vrcholky místních hor, jako jsou nejvyšší hora Klínovec, dále například Božídarský Špičák nebo Fichtelberg.

FichtelbergKrušné hory

Načerpejte sílu díky wellness pobytu

Krušnohorský hotel Nástup nabízí svým návštěvníkům příjemnými aktivitami nabitý wellness balíček, díky němuž naberete sílu na další náročné pracovní dny.

Jestliže se pro tento balíček rozhodnete, můžete se těšit například na ubytování ve dvoulůžkovém Suite s balkónem, snídani formou bufetu, tříchodovou večeři nebo dvě wellness procedury podle vlastního výběru.

Ve wellness balíčku je dále zdarma zahrnut vstup do hotelového bazénu, využití tenisového kurtu, zapůjčení horských kol i holí na mordic walking či monitorované parkoviště přímo u hotelu.

Objednejte si pobyt v hotelu Nástup

Nechte se hýčkat komfortem

Hotel Nástup disponuje vysokým komfortem, který na vás dýchne, jakmile vstoupíte do svého pokoje, který je vybaven televizorem se satelitním signálem, radiobudíkem, přípojkou pro PC do hotelové WiFi sítě, minibarem nebo vlastním sociálním zařízením.

Video

Zpět