Naberte energii během státních svátků

25.09.2011 11:15

Pomalu ale jistě se nám blíží první poprázdninový svátek. Ve středu 28. září oslavíme Den české státnosti, což pro nás znamená zasloužený den volna a odpočinku. Takový den bychom však neměli promrhat doma u televizní obrazovky. Co takhle sbalit kufry a prožít jednodenní pobyt na některém z českých hotelů?

Jednodenní pobyty nabízí například čtyřhvězdičkový hotel Hejtmanský dvůr ve středních Čechách, kde můžete se svojí druhou polovičkou prožít doslova romantickou noc, kterou zahájíte slavnostní večeří při svíčkách v nádherné místní restauraci Atrium či malebné Gotické vinárně.

Odpočinek si jednou za čas zaslouží přeci každý. Proto využijte právě tohoto svátku a naberte čerstvé síly. K tomu, abyste se cítili silní a odpočatí, vám pomůže pětihvězdičkový hotel RRC (relaxační a regenerační centrum) Hluboká, který nabízí skutečně širokou škálu služeb včetně wellness či fitness centra.

Tak jako každý rok, i letos, přesně měsíc po Dnu české státnosti přichází další den volna, tentokráte je řeč o 28. říjnu, tedy Dni vzniku samostatného československého státu. A jelikož tento den vychází na pátek, přímo se zde nabízí vyrazit na příjemný prodloužený víkend. I zde můžete využít možnosti ubytování v některém luxusním hotelu.

Uděláte rozhodně dobře, pokud si pro prodloužený víkend vyberete Grandhotel Černý Orel v Jindřichově Hradci, kde na vás kromě krásného města čeká spousta relaxačních aktivit, jako návštěva solné jeskyně, rašelinová koupel nebo sauna. Prodloužený víkend v Grandhotelu Černý Orel může být tou pravou drogou, která vám dodá energii do dalších dnů.

Prodloužený víkend vás sice čeká až za měsíc, nicméně pokud se chcete vyhnout nepříjemnostem spojených s plnou kapacitou hotelu, zarezervujte si svůj pobyt již nyní. Byla by přeci škoda nevyrazit do hotelu Lafonte jen proto, že je plně obsazený. Hotel Lafonte pro vás totiž chystá nezapomenutelný prodloužený víkend podtržený vysokým komfortem služeb a širokým výběrem chutných českých jídel v místní restauraci.

Zpět