Nenechte si ujít nové wellness hotely a pobytové balíčky

10.09.2016 05:13

 Orea Resort Horal    Nově jsme do naší nabídky zařadili hotely z oblíbených destinací jakými jsou Krkonoše, Vysočina a Morava. Konkrétně se jedná o Orea Resort Horal, Špindlerův Mlýn. Hotel nabízí ideální podmínky pro milovníky hor a wellness ve vyhlášeném středisku letních a zimních sportů. Návštěvníci tohoto hotelu jistě ocení nádherný výhled na okolní přírodu, vnitřní vyhřívaný bazén a wellness balíček plný zajímavých služeb.

    Romantici a zamilované páry mohou nově vyrazit na romantický pobyt do Orea Hotelu Devět Skal, který najdete v chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy. Těšit se můžete na romantické večeře při svíčkách, procházky podél Milovského rybníka a nemomezený vstup do hotelového bazénu.

Orea Hotel Devět Skal

   Dáváteli přednost ruchu měst a unikátní architektuře, tak doporučujeme navštívit Orea Hotel Atrium v moravských Otrokovicích. Romantická večeře v restauraci Colosseo, ve stylu římské arény, poskytne potěšení pro Vaše chuťové buňky. Romanticky vyzdobený pokoj a lahev sektu dodají tu správnou atmosféru romantickému pobytu.

Zpět