První máj, lásky čas. Tipy na spokojený romantický pobyt pro dva.

10.04.2014 11:15

Blíží se doba lásky, 1. Máj! Je hřích ji nevyužít pro chvíle plné romantiky. Schází Vám ale inspirace? Tak tady je!

první májPrvní Máj je romantika sama o sobě. Znáte lepší příležitost, jak políbit Vaší milou pod rozkvetlou třešní než při pobytu, kde bude jak o Vás, tak i partnerku postaráno se vším všudy? Posaďte se a vybírejte!

První variantu pro romantický pobyt nabízí romantická Tvrz Orlice ****. Hotel najdete na okraji města Letohrad, který patři mezi tři nejoblíbenější turistická místa Orlických hor, uprostřed nádherné přírody. Těšit se můžete na ubytování ve VIP pokoji s hydromasážní vanou. Večer si vychutnáte romantickou čtyřchodovou večeři při svíčkách, zrelaxujete tělo při masáži dle Vašeho výběru a navštívíte hotelové wellness s vířivkou, saunou a masážní sprchou. A to není zdaleka vše, co na Vás čeká.

Druhou možností je luxusní romantický pobyt ve Wellness & Spa hotelu Augustiánský dům **** superior. Možnost ubytovat se máte v jednom z 26 převážně dvoulůžkových pokojů moderního designu, v nabídce je také luxusní apartmá. Pokoje jsou vybaveny LCD se SAT TV, prosklenou koupelnou, minibarem nebo internetovým připojením a klimatizací. Hned po příjezdu vás potěší květinová výzdoba pokoje a láhev sektu k večeři při svíčkách. Nabídka masáží, zábalů, wellness procedur a jiných rituálů umocní požitek ze společně trávených chvil. K dispozici je také parní lázeň, mentolová parní lázeň, bylinková sauna, bazén, sprchy a mnoho dalšího.

Třetí nápad na romantický pobyt skýtá Orea Vital Hotel Sklář **** Harrachov. Hotel se nachází v klidné oblasti na kraji lesa vzdáleného pouze 5 minut chůze od centra Harrachova. Hotelová restaurace nabízí jak českou, tak i zahraniční kuchyni se zaměřením na vyváženou stravu. Zároveň vás potěší nabídkou vín i piva Budvar. Možnost posezení máte též v Jack Daniel´s Central Baru, buď u krbu nebo u biliáru s jedním z více jak 100 druhů koktejlů a doutníků. Při pobytu ve wellness můžete využít hotelový Pool Bar. A pokud se nepovede počasí? Tak nevadí, můžete si dopřát některou z řady nabízených masáží, relax v krytém hotelovém bazénu nebo odpočinek ve whirlpoolu.

Čtvrtá, neméně příjemná, šance na milé chvíle umožní romantický pobyt v jednom z nejlépe vybavených hotelů na Šumavě v hotelu Srní ****. Hotel se nachází na okraji obce Srní, uprostřed krásné šumavské přírody. Každý pokoj má kompletní hygienické zařízení se sprchou, barevnou SAT TV, telefon a rádio. Většina pokojů disponuje balkónem. Jistě potěší i využití hotelové parkoviště přímo u hotelu. Dále se můžete těšit na výbornou českou i zahraniční kuchyni, snídaňové teplé a studené bufetové stoly, velký 25m dlouhý bazén, širokou nabídku masáží, tenis, trampolínu, půjčovnu kol, bowling a dalších vymožeností, které zpříjemní Váš pobyt.

Tak jaké místo na líbání si vyberete? :) 

Zpět