Užijte si aktivní prázdniny v Praze a přesto v krásné přírodě.

12.07.2015 20:46

Park HolidayChcete poznat hlavní město a hledáte kvalitní ubytování, které vám nabídne maximální komfort za příznivé ceny? Pak zvolte hotel Park Holiday. Tento čtyřhvězdičkový hotel je součástí rekreačního komplexu Park Holiday a představuje dokonalé zázemí pro příjemně strávenou rodinnou dovolenou. Pokoje jsou prostorné, moderně zařízené. Jídlo chutné, na své si přijdou i gurmáni. Pokud jste akční a nebaví vás jen chodit po památkách, nebo ležet u bazénu, pak vězte, že hotel nabízí pestrou škálu volnočasových aktivit. Při stavbě hotelu byly použity ekologické materiály, díky tomu tato stavba získala prestižní cenu „Stavba roku 2008“.

Užijte si prázdniny naplno

Hotelový komplex Park Holiday se nachází na jihovýchodním okraji Prahy v klidném prostřední a malebné přírodě. V blízkosti je krásný přírodní park Botič-Milíčov, který přímo vybízí k příjemným procházkám. Z hotelu se snadno dostanete MHD do centra Prahy.

Pokud milujete koupání, jistě oceníte blízkost Aquapalace Praha, což je největší aquapark ve střední Evropě a nabízí nekonečné možnosti zábavy pro celou rodinu. Rodiny s dětmi mohou využít hotelového hlídání a udělat si tak příjemný čas jen pro sebe. O vaše děti bude skvěle postaráno a vy se můžete oddat relaxaci, sportu nebo gurmánským zážitkům.

Víkendové pobyty pro každého

Luxusní wellness hotel Park Holiday můžete navštívit v rámci víkendových pobytů. Prodloužené víkendy jsou velmi oblíbené zejména pro lidi, kteří nemají možnost vzít si delší volno nebo mají dovolenou už vyčerpanou. A co všechno na vás v hotelu čeká? Zažijete zde lázeňskou pohodu, masáže a koupele. K dispozici vám bude vyhřívaný bazén, oblíbený Whirpool, Finská sauna, Parní lázeň, Ochlazovací komora s ledovou tříští (skvělé na imunitu), sprchy s různou intenzitou mrholení (velmi příjemná záležitost) a nechybí také relaxační místnost s relaxačními lehátky. Budete si zde připadat jako v ráji.

Že se jedná o hotel té nejlepší kategorie s profesionálními službami napovídá fakt, že hotel pravidelně využívá k pobytu fotbalová reprezentace ČR do 21 let. Naposledy tomu tak bylo během letošního mistrovství Evropy hráčů do 21 let.

Pobyt v hotelu Park Holiday je sázkou na jistotu.

Zpět

Fotogalerie:

/album/fotogalerie31/clubwell2-jpg8/ /album/fotogalerie31/clubwell3-jpg8/ /album/fotogalerie31/koupelna-jpg20/ /album/fotogalerie31/o-hotelu1-jpg8/ /album/fotogalerie31/pokoj-postel-jpg8/ /album/fotogalerie31/tb-gondola-1-jpg6/