Užijte si nejen víkendové pobyty pod Zámkem Hluboká v hotelu Podhrad

30.05.2017 12:32

Zámek HlubokáJižní Čechy jsou asi nejoblíbenější destinací u nás. Možná je to vysokou koncentrací nádherných hradů a zámků, v kombinaci s překrásnou přírodou, plnou rybníků i lesů. Prostě romantika každým coulem.

A co může být romantičtější než pobyt v hotelu v blízkosti vlastně nejromantičtějšího zámku co znám? Pochopitelně mluvím o zámku Hluboká na Vltavou a hotelu Podhrad s dependancí Knížecí dvůr. Jde o jedinečnou kombinaci nádherného prostředí se skvělou kuchyní a pohodlného elegantního ubytování.

Asi nepřekvapí, že všechny pokoje jsou zařízeny stylově a vybaveny tak, že se v nich budou hosté cítit jako v pohádce. Současně však nebudou postrádat nic z moderních vymožeností, včetně fénu, TV/SAT nebo internetu.

Rovněž restaurace je zařízena stylově a nabízí to nejlepší z místní i mezinárodní kuchyně. A skvělý kulinářský zážitek pak lze doplnit některým z vynikajících vín nejen z Čech a Moravy, ale prakticky z celého světa.

Vzhledem k pohádkovému stylu ubytování i restaurace není divu, že je hotel často využíván pro svatební hostiny. A snoubenci dokonce mohou nechat všechny starosti, spojené s jejich velkým dnem, na hotelovém personálu, který vše zařídí tak, aby tento den byl zcela bez chybičky. Využít lze jízdu kočárem či výletní lodí, ale nevěsta může před obřadem využít i kadeřnické či kosmetické služby. No a ubytování ve svatebním apartmá prostě nemá chybu.

Víkendové pobyty v hotelu PodhradVíkendové pobyty v hotelu Podhrad

Pravdou však je, že Hotel Podhrad si oblíbili i prozaičtější, sportovně založení hosté, kteří hojně využívají speciální golfové balíčky. V rámci těchto pobytů lze využít nedaleké 18-jamkové golfové hřiště. Po celou dobu hry se pak lze kochat pohledem na nádherný zámek Hluboká.

Kromě romantiky však Hotel Podhrad nabízí své prostory i firmám pro organizaci seminářů či školení. K dispozici jsou různě velké konferenční sály, které jsou plně klimatizovány a vybaveny veškerou potřebnou technikou. Pochopitelně je celý hotel vybaven Wi-Fi internetovým připojením, které je pro hosty zdarma.

Mezi další speciální pobytové balíčky, které tento hotel nabízí, patří i Wellness pobyt pro dva, který je orientován především na odpočinek a relax. Součástí tohoto balíčku je i masáž nebo vstup do luxusního wellness v nedalekém Hotelu Diamant.

Víkendové pobyty v hotelu PodhradVíkendové pobyty v hotelu Podhrad

Hotel Podhrad také nabízí své relax centrum se saunou, infrasaunou či bazénem s protiproudem. No a pochopitelně je možné využít i některou z masážních procedur, ať již klasických či exotických.

Romantickému pobytu, který nabízí například pokoj vyzdobený růžovými květy, pak neodolá snad žádná žena či dívka. No a kdo chce kupříkladu překvapit svého partnera něčím zvláštním, tomu je určen pobyt s netradičním zážitkem, který nabízí využití neobvyklého prostředí, jako zoologická zahrada Ohrada, například k předání narozeninového dárku.

Zpět