Valentýnské pobyty pro zamilované

11.01.2018 05:20

Valentýnské pobyty14. únor je pro řadu lidí jen běžným dnem v kalendáři, ale pro zamilované páry je to jedno z nejvýznamnějších dat v roce. Svátek zamilovaných, jak se dnu, který nese jméno svatého Valentýna, světce, který přes zákaz císaře oddával zamilované páry a po prozrazení byl zatčen a popraven, slaví tisíce lidí po celém světě, i v České republice.

Každý pár má pochopitelně jiný názor na to, jak tento svátek oslavit. Nicméně jedno mají všichni asi společné. Tento speciální den by měl být něčím výjimečný a zvláštní. Může to být luxusní večeře v exkluzivní restauraci nebo procházka či výlet, ale další možností je zvolit některý z valentýnských pobytů, které jsou opravdu velmi různorodé.

Někdo preferuje spíše romantiku, jiný ocení krásy přírody, ale vysokou oblibu si v poslední době získávají zejména wellness pobyty. Relaxační a wellness centra nabízí dnes běžně většina kvalitních hotelů, ale pro valentýnskou oslavu by bylo vhodné sáhnout třeba po pobytovém balíčku v některém ze známých lázeňských měst, jako jsou Karlovy Vary, Luhačovice nebo třeba Mariánské lázně. Kromě klasické vířivky a sauny si zde můžete dopřát také různé masáže, sportovní i relaxační. A samostatnou kapitolou jsou i lázeňské procedury, které mohou být v těchto balíčcích také zahrnuty, a navíc mohou občas být i poměrně originální. Co byste řekli třeba čokoládovým wellness procedurám?

Vedle však nešlápnete ani tehdy, pokud pro oslavu dne svatého Valentýna zvolíte valentýnský pobyt v matičce Praze. Naleznete zde bezpočet možností, jak si chvíle, které zde strávíte, co nejlépe užít.

Uvolnění, pozitivně naladění a se zklidněnou myslí pak můžete strávit nádherný večer ve dvou u slavnostní večeře a dobrého vína. Takovýto valentýnský pobyt, který vám umožní prožít svátek zamilovaných s partnerem daleko od všech pracovních problémů a starostí všedních dnů, pak zajisté bude příjemným zpestřením vašeho partnerského života.

Zpět