Velikonoční pobyty 2013

01.03.2013 10:19

Prožijte Velikonoce v jednom z českých hotelů

Po roce se opět pomalu blíží oblíbený český svátek Velikonoce, který letos připadá na 1. dubna, tedy přímo na apríla. S Velikonoci také přichází příjemný prodloužený víkend, jenž přímo vybízí k tomu vyrazit někam mimo město a odpočinout si od pracovního stresu. Využijte proto víkendové pobyty, díky nimž naberete novou sílu na další náročné dny.

Co takhle strávit tři příjemné velikonoční dny na Šumavě ve čtyřhvězdičkovém hotelu Srní, který patří mezi nejlépe vybavené hotely v tomto národním parku? Uprostřed nádherné šumavské přírody, která je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci, na vás přímo dýchne atmosféra přicházejícího jara.

Nečekejte, až skončí zima a objednejte si   pobyt v hotelu Srní   ještě dnes.

Jestliže nejste zastáncem hotelů, pak využijte volného velikonočního pondělí k poklidnému u a romantickému pobytu v Penzionu u Nosků nacházející se v Jizerských horách. Ať už jste mladá zamilovaná dvojice nebo senioři, kteří už nějaký ten pátek spolu žijí, jistě oceníte kvalitně vybavené pokoje a možnosti, jaké penzion a jeho okolí nabízí.

Své velikonoční hosty s otevřenou náruči přivítá také čtyřhvězdičkový hotel Savannah. V případě, že jste pro nějaké to „vzrůšo“ a neradi se jen tak povalujete na pokoji, je tento hotel určen právě vám. Kromě klasických služeb nabízí hotel v průběhu celého víkendu také speciální animační programy. Pokud se navíc na toto místo vydáte se svým potomkem, který ještě nedovršil věku 12 let, jeho pobyt bude zcela zdarma.

Zarezervujte si pobyt v hotelu Savannah a prožijte krásné Velikonoce.

Velikonoční pobyty v českých hotelích jsou velice oblíbenou možností, jak příjemně strávit období, které oslavuje zmrtvýchvstání Ježíše Krista a je nejvýznamnějším křesťanským svátkem.

Kompletní nabídka Velikonočních pobytů

Zpět