Velikonoční pobyty 2015

25.02.2015 05:50

Je čas stylově zamávat zimě a Velikonocemi přivítat jaro!

Velikonoční pobyty 2015A proto nám tu velikonoční zajíček nechal pár rad, kde příchod Velikonoc oslavit, aby zima uznala, že rozloučení s ní myslíme opravdu vážně.

Užít si Velikonoce v tradičním moravském stylu nabízí velikonoční pobyt v hotelu Mlýn Velehrad ****. V hotelu naleznete vybavené nekuřácké pokoje, velkou nabídku kvalitních moravských vín a jídel. Příjemným zpetřením pobytu je zdejší wellness s finskou saunou, whirpoolem, kosmetikou a dalšími službami. Hotel se nachází v blízkosti bývalého kláštera na poutním místě Velehrad, který doplňuje už tak kouzelnou atmosféru celého pobytu.

Dát zimě poslední vale můžeme při velikonočním pobytu v hotelu Srní **** v jednom z nejlépe vybavených hotelů na Šumavě. Hotel je uprostřed krásné šumavské přírody, na okraji centra obce Srní. Pokoje jsou kompletně vybavené, od koupelny, přes televizi až po telefon a rádio. V areálu je k dispozici 25 metrů dlouhý bazén, kulečník, sauna, masáže, dětské hřiště, herna, WiFi zdarma a mnoho dalšího. Využít můžeme nabídku specialit českých i zahraničních kuchyní a snídaní formou bufetů.

Milovníci hor a zvláště pak Krkonoš jistě uvítají možnost vítání jara v Harrachově v Orea Vital Hotelu Sklář ****. Exkluzivní ubytování doplněné wellness centrem s krýtým bazénem je ideální příležitostí, jak se probrat ze zimního spánku. Hotel má dvě restaurace. Nabízí hostům českou i mezinárodní kuchyni, zaměřuje se na vyváženou stravu a zdravá jídla. Samozřejmostí je kvalitní víno, pivo či jeden z mnoha druhů koktejlů nebo doutníků.

Dopřávat si zajíčkovské radosti zvládneme i na velikonočním pobytu v Jižních Čechách, konkrétně v hotelu Panská, který je známý komfortním ubytováním přímo na náměstí lázeňského města Bechyně. Rustikální vybavení pokojů doplňuje vlastní sociální zařízení, TV i minibar. V okolí je možné navštívit renesanční zámek, klášter, kostel a několik muzeí, ale také turistické stezky, koňské farmy aj.

Možností mnoho, cíl jediný… Ať letošní Velikonoce stojí za to!

Pokud jste si nevybrali, můžete přejít na kompletní nabídku velikonočních pobytů

Zpět