Velikonoční pobyty aneb svátky jara v pohodě s nádechem historie

16.03.2017 10:55

Velikonoční pobytyVelikonoce v současné době patří mezi velmi oblíbené svátky, protože jsou často oslavovány jako svátky přicházejícího jara. Pro mnoho lidí symbolizují probouzení přírody a mnohdy jsou považovány také za svátky naděje a lásky.

Přemýšlíte-li tedy o tom, jak nejlépe je strávit, co tak si vybrat některý z Velikonočních pobytů, kterých je k dispozici celá řada.

Vyrazit se dá například do čtyřhvězdičkového hotelu Lev v Lovosicích, který prošel v roce 2012 rozsáhlou rekonstrukcí
a skýtá mnohé možnosti jak zde příjemně strávit čtyři volné dny. Hotel se nachází v klidné části města Lovosice a je místem s vyloženě přátelskou atmosférou. Místní personál ochotně poradí hostům kam vyrazit na výlet za památkami nebo za kulturou. Samotný hotel pak přináší krásnou příležitost pro oddech v podobě svého wellness centra. Celoročně je také otevřen dětský koutek pro vaše ratolesti.

Hotel Lev LovosiceHotel Lev Lovosice

Užijí si to zde lidé všech věkových kategorií. Pobytové balíčky zahrnují občerstvení, volné vstupy do wellness centra nebo poukazy do hotelových restaurací, které nabízí jak českou tak mezinárodní kuchyni. Délku pobytových balíčků je možné dle potřeby změnit.

Připadají-li Velikonoce na pozdější termín, což může klidně být i konec dubna, tak za hezkého počasí lze využít letní terasu. V rámci aktivního odpočinku je možné pěšky nebo na kole vyrazit po okolí a objevit tak krásy Českého středohoří.

Jinou alternativou jsou pak Jižní Čechy, plné historických památek. Proč nenavštívit na počátku jara půvabné městečko Bechyně s útulným hotelem Panská, který se nachází přímo na náměstí. Samotné město je plné historických míst, včetně malebného zámečku. Historickou linku sleduje i samotný hotel, kde budete ubytováni v pokojích se stylovým vybavením. A scházet zde nebude ani velikonoční překvapení na pokoji.

Hotel PanskáHotel Panská

 

 

 

 

 


Hotel sice proslul svou vynikající kuchyní, ale nejen jídlem živ je člověk. Proto můžete využít například možnosti prohlídky místního františkánského kláštera nebo si zajít do některého z místních muzeí. V okolí se také nachází několik koňských farem, kde se můžete v rámci aktivního odpočinku projet na koni, ale využít lze také turistické stezky nebo nedaleké tenisové kurty.

Tak se nechte zlákat a buďte o Velikonocích v pohodě a věnujte se sami sobě a svým nejbližším.

Zpět