Využijte na Cyrila a Metoděje prodlouženého víkendu

18.06.2013 14:50

Pomalu se nám blíží oblíbené letní svátky, které slavíme 5. a 6. července. První ze svátků je na počest věrozvěstů Cyrila a Metoděje, druhý je pak Den upálení mistra Jana Husa. Jelikož letos tyto svátky připadají na pátek a sobotu, přímo se nabízí možnost vyrazit na prodloužený víkend do některého z českých hotelů.

Tvrz OrliceVelice příjemným prostředím pro prodloužený víkend jsou například prostory čtyřhvězdičkového hotelu Tvrz Orlice, který najdete na okraji města Letohradu.

Při pohledu na služby, které tento hotel poskytuje, to vypadá na vskutku nezapomenutelný pobyt. Můžete se totiž těšit na prohlídku opravené tvrze s originálním gotickým a renesančním sklepením, ale také na dobovou restauraci, středověkou krčmu nebo wellness centrum a pohodlné ubytování.

Chci prožít nezapomenutelný pobyt

Prestige – hotel plný romantiky

Hotel PrestigeJestliže chcete během červencových svátků zažít pravou romantiku, pak se vydejte do znojemského hotelu Prestige pyšnící se čtyřmi hvězdičkami. Zde je to pravé místo pro všechny, kteří jsou zamilovaní a užívají si krásné chvilky plné nekončící lásky.


Během pobytu v hotelu Prestige, který je znám vysokým standardem ubytovaní a poskytovaných služeb, můžete absolutně vypnout, oprostit se od každodenních starostí a jen si užívat nezapomenutelné chvilky na jižní Moravě se svým partnerem či partnerkou.

Mám zájem o romantický pobyt

Sportovní víkend v Jablonci nad Nisou

Hotel BřízkyJablonecký čtyřhvězdičkový hotel Břízky pro vás přichystal pestrý sportovní pobyt s kapkou romantiky. Zahrát si zde můžete například squash, tenis, badminton, indoor golf či lze své tělo protáhnout v místním fitness.

Abyste po poctivém sportovním výkonu své tělo řádně zregenerovali, zamíříte na relaxační masáž, do sauny nebo vířivky.

Chci vyrazit na sportovní víkend

Šumavská romantika a relaxace

Hotel Annín ŠumavaKdo má rád šumavskou přírodu, jistě rád zavítá do Wellness hotelu Annín se čtyřmi hvězdičkami, ve kterém své tělo dokonale zrelaxujete a připravíte na další náročné pracovní dny. Hotel se nachází na místě přímo vyzívající k romantickým procházkám podél řeky Otavy či k prohlídkám zdejších krásných hradů.

Toužím poznávat šumavskou přírodu

Zpět