Využijte státní svátek a vyrazte na prodloužený víkend

07.09.2015 08:23

prodloužený víkendVíkendové pobyty se staly v poslední době doslova fenoménem. Možnost odjet alespoň na pár dní a dopřát si zaslouženého odpočinku ocení skutečně každý. A co teprve spojit víkendový pobyt se státním svátkem k příležitosti svatováclavských oslav, které připadají na 28. září? To si pak vychutnáte 4 dny/3 noci v rámci  prodlouženého víkendu. Proč si neužít babí léto s ochutnávkou dobrého vína v malebné přírodě a jako bonus wellness procedury? Pokud máte pocit, že letní dovolená je už neskutečně daleko a do Vánoc přeci jen pár měsíců zbývá, pak neváhejte a využijte posledních pěkných dnů v letošním roce, které můžete strávit v luxusním hotelu a nechat se doslova rozmazlovat. A to vše za velmi sympatickou cenu, nevěříte? Nechte se od nás inspirovat!

Prodloužený víkend pro každého

Dopřejte si jedinečné zážitky, které můžete zažít, když si zvolíte prodloužený víkend v jedné z oblíbených lokalit. Spojte státní svátek, který připadá na 28. září, kdy je Den české státnosti a vyrazte s partnerem na prodloužený víkend pro dva.

Vyberte si komfortní ubytování dle svých preferencí

Nabídka je velmi pestrá. Doporučit můžeme například vyhlášený OREA Resort Sklář, který se nachází v Harrachově. Hotel nabízí luxusní ubytování ve dvoulůžkových pokojích, velmi dobré jídlo a samozřejmě také služby wellness a relax centra. Ideální místo pro romantickou dovolenou ve dvou.

Lákají vás Krušné Hory? Pak můžete zvolit luxusní čtyřhvězdičkový horský hotel Nástup. Tento hotel se rozléhá přímo v centru Skiareálu Klínovec. Samozřejmostí je luxusní vybavení hotelu včetně krytého bazénu s tryskami. Využít lze také mnoho dalších aktivit, jako je minigolf, sauna, hřiště a jiné.

Prodloužený víkend v ČR můžete prožít také na samém okraji Prahy v hotelovém komplexu Park Holiday. Hostům jsou k dispozici moderně zařízené pokoje, výborná kuchyně a mnoho volnočasových aktivit. Ve spojení s prohlídkou hlavního města vás čekají nezapomenutelné zážitky.

Zpět