Jarní prázdniny

10.02.2014 21:25

Rádi byste vyrazili s rodinou na jarní prázdniny a nevíte, který pobyt si vybrat? Tak právě pro vás máme pro vás hned několik tipů!

jarní prázdninyIdeální pro rodiny s dětmi je rodinný pobyt Family v hotelu Albatros Relax ****. Nachází se v klidné části Prachatic, v ideální poloze k poznávání Šumavy, ale i ke krásným výletům do Českého Krumlova, Strakonic a dalších. Klidné a útulné prostředí hotelu dovršuje zajímavé architektonické řešení budovy. Jako hotelový host máte možnost vyzkoušet relaxační, sportovní zónu, restauraci propojenou se zimní zahradu vhodnou pro snídaně, v letních měsících pak také terasu, kde je možné dát si polední nebo večerní jídlo. Komfortně vybavené pokoje jsou zařízeny kromě jiného také Wi-Fi, telefonem, sprchou, WC a jako bonus v daný čas volný vstup do wellness. Hotel je více než vhodný pro děti. Disponuje dětským koutkem, možností zapůjčení hraček a plavacích potřeb do bazénu, dětským jídlem v restauraci a mnoho dalšího.

Máte rádi hory a luxusní hotely? Pak je přímo pro vás dělaný wellness pobyt s možností lyžování v Orea Vital Hotelu Sklář **** přímo v Krkonoších! Hotel Sklář vás rozmazlí svými exclusive pokoji, wellness centrem a výbornou kuchyní a to jak českou, tak mezinárodní, která se navíc pyšní zaměřením na zdravý životní styl, dále také rozsáhlou vinotékou a pivem Budvar. Zároveň nabízí možnost strávit večer po prolyžovaném dni v Jack Daniel’s Central Baru a jiné. Vital Hotel Sklář se nachází na kraji lesa v nadmořské výšce 700 m, do Harrachova je to odsud pouhých 5 minut chůze!

Láká vás romantická atmosféra lázeňského města v zimě? Pak je vám zimní wellness pobyt v hotelu Lafonte **** v klidné části Karlových Varů dělaný na míru! Nekuřácký hotel nabízí komfortní ubytování, ke každému pokoji patří sprcha a WC, fén, telefon, Sat - TV, možnost připojit se na internet, uzavřít si věci do pokojového trezoru nebo použít minibar. K dispozici je jak řada procedur, tak i krytý bazén, sauna, whirpool a to po celý den! Hotel také nabízí kadeřnické a kosmetické služby. Kuchyně v hotelu uspokojí vaše chuťové buňky buď českou nebo mezinárodní kuchyní a to opět po dobu celého dne!

Takže, kam se pojede? :)

Vaše Elinka

Elinka

Zpět