Jaro je tady! Čas vyrazit na víkendový pobyt

12.03.2012 15:35

Zima pomalu odeznívá a s každým dalším přibývajícím dnem přichází jaro. Období, které ve spoustě z nás probouzí mnoho pozitivních nálad a emocí. Každý si po zimním spánku projde svou zahrádku, vytáhne jízdní kolo, opráší motocykl, na který naposledy usedl koncem podzimu, nebo vyrazí na chatu či do přírody čerpat svěží jarní vzduch.

Nezůstávejte tedy zalezlí doma, ale vyrazte na víkendové pobyty, během nichž dopřejete svému tělu dostatečnou relaxaci a načerpáte na začátku jara spoustu nových sil, které budete v průběhu roku rozhodně potřebovat.

Začátek jarního období si bezvadně užijete například v Národním parku Šumava, konkrétně v hotelu Srní, který patří mezi nejlépe vybavené hotely v této oblasti. Kromě nadmíru pohodlného ubytování se můžete těšit na krásnou šumavskou přírodu, jež vás bude obklopovat ze všech stran, neminou vás ani příjemné masáže pro regeneraci celého těla nebo sportovní aktivity v podobě bowlingu, fitness či třeba kulečníku. Hotel srní je ideálním místem pro nezapomenutelné romantické pobyty.

Jestliže patříte mezi milovníky přírody, ale raději byste dali před Šumavou přednost východnímu koutu naší republiky, pak se rozhodně zastavte v luxusním čtyřhvězdičkovém hotelu Kopanice, nacházející se nedaleko Uherského hradiště v chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty.

Čisté prostory, naprosté soukromí a dech beroucí výhled na okolní přírodu, to je ve zkratce charakteristika kopanického hotelu, který pro vás chystá spoustu nádherných zážitků a klidných chvil pro odpočinek.

Prodloužený pobyt na Velikonoce? Proč ne

Když už je tu řeč o pobytu plném odpočinku a relaxace, proč si ho o jeden den neprodloužit. Víkendové relaxační pobyty jsou většinou realizovány jako dvoudenní, nicméně několikrát v roce máme díky svátkům možnost si takový odpočinkový pobyt o jeden či dva dny prodloužit. Využijte proto začátkem dubna období Velikonoc a užijte si se svou polovičkou či celou rodinou   prodloužený víkend   v některém z českých hotelů.

Zpět