Nakupvakci.cz krachnul - další slevový portál na kolenou

07.11.2016 14:59

krach slevového portáluTak a je to tu zase. Tentokrát hlásí miliónové dluhy třetí největší slevový portál v ČR nakupvakci.cz. Od dnešního dne nemají na webu ani jednu nabídku, profil na facebooku byl odstraněn a nikdo nekomunikuje. Dle dostupných informací dluží provozovatelům hotelů, penzionů a dalších zařízení mnohamiliónové částky. Plno klientům tak zůstanou oči pro pláč a bezcenné poukazy. I tato poslední zkušenost ukazuje, že není možné důvěřovat ani největším hráčům na tomto trhu. A proto stále prosazujeme variantu platby přímo hotelu, protože pak se nemůže stát, že zůstanete bez peněz i bez zážitku.

 

Zdroj: zprávy seznam.cz

Zpět

Diskusní téma: Nakupvakci.cz krachnul - další slevový portál na kolenou

Datum 16.05.2019

Vložil Majka

Titulek Kupony

Odpovědět

Proto je lepší využívat slevové kupóny, které lze získat zdarma a rovnou se použijí ve známých eshopech. Např. z https://slevovykupon.net/

Datum 16.12.2016

Vložil Radek P.

Titulek Nakupvakci

Odpovědět

No bohužel je to zpronevěra. Oni peníze vyberou od klientů, ale hotelům to už nepošlou, ale použijí je pro svoji reklamu. Lidi normálně jezdí, třeba se všechny pobyty již uskuteční a až pak hotel dostane peníze. V tomto případě nedostane zřejmě nic. A není to první případ. Bylo jen otázkou času, kdo z velkých slevových portálů, v tomto slevovém letadlu zahučí jako první.

Datum 15.12.2016

Vložil Věrča

Titulek Nakupvakci.cz krachnul

Odpovědět

Nechápu, jak mohou dlužit hotelům a pod., když zákazník platí vše dopředu. JE TO NORMÁLNÍ TUNEL!!!!!

Datum 16.12.2016

Vložil Janča

Titulek Re: Nakupvakci.cz krachnul

Odpovědět

Jsou to podvodníci !!! Koupili jsme si pobyt na nakupuvakci a z hotelu nám napsali, že nás neubytují :( Už nikdy více.