Nechte se na Valentýna unášet romantikou

02.01.2012 19:45

Když se vás zeptám, co je zvláštního na dnu 14. února, asi každý z vás odpoví, že na tento den připadá Valentýn, tedy svátek všech zamilovaných. A právě až po uši zamilované páry by tento den rozhodně neměly strávit doma u televize, či ho jen tak promrhat. Správnou volbou pro čtrnáctý únor je romantický pobyt v prostředí krásného hotelu.

Ačkoliv Valentýn není původně českým dnem zamilovaných, občané našeho státu si ho již dokonale osvojili a každoročně většina z nich koupí svému protějšku nějakou maličkost. Stane se ovšem, že jednoduše dojdou nápady, co tomu druhému koupit. Přece nebudeme stále dokola kupovat to samé.

Proto tu jsme s naším bezvadným tipem valentýnských pobytů. Sbalte si to nejpotřebnější a vyrazte za romantikou do některého z luxusních hotelů. Líbit se vám určitě bude v českolipském čtyřhvězdičkovém hotelu Morris.

Poté, co se zde ubytujete na dvě noci, vám každé ráno bude přinesena snídaně přímo až do romanticky ozdobeného pokoje. Samozřejmostí je i láhev vychlazeného sektu na přivítanou.

Budete mít možnost vyzkoušet si místní wellness centrum, okusíte oběd v italském stylu, a k tomu všemu budete se svou drahou polovičkou ohromeni valentýnskou večeří při svíčkách.

Dobře uděláte i v případě, že pro své romantické chvilky zvolíte pobyt například v Parkhotelu Nový Bor, který se může pyšnit naprosto originální restaurací. Ta je tvořena tak, že se při konzumaci jídla cítíte, jako byste večeřeli venku pod širým nebem. Kromě fitnessu a wellness centra se můžete odreagovat třeba i u billiardu nebo elektrických šipek.

Jestliže jste si stále nevybrali, nevadí. Hotelů, které pro vás na Valentýna připraví krásné zážitky, je opravdu spousta. Doslova valentýnského políbení se vám dostane v zámeckém hotelu Sychrov. Na tomto místě budete moci zapomenout na celý svět kolem vás a užít si se svou přítelkyní či přítelem kvalitní wellness služby a romantiku, jenž tento hotel nabízí.

Zpět