PARK HOLIDAY Congress & Wellness Hotel****

14.12.2012 20:18

Jedinečný rekreační komplex Hotel Park HolidayPark Holiday, usazen v malebné krajině přírodního parku Botič -Milíčov v jihovýchodní části Prahy, představuje současnou špičku v oblasti  volnočasových  aktivit,  služeb pro volný čas a zdravý životní styl pro privátní i firemní klientelu. A to nejen v České republice.

Osobité architektonické  řešení  komplexu, díky kterému obdržel  Park Holiday  prestižní ocenění Stavba roku 2008,  výjimečný design,  komfortní vybavení hotelových pokojů, lokalita a široké zázemí sportovních a relaxačních aktivit a služeb  jej  řadí k ojedinělým zařízením pražského regionu.

Komfortní hotelové pokoje jsou  plně  klimatizovány. Svým  vybavením  jsou přizpůsobeny jak  pro  potřeby  rodin s dětmi (bezpečností otevírání oken a  balkonových dveří, nekuřácké pokoje stejně jako celý hotel, zdravé a antialergické prostředí, na vyžádání dětská postýlka), tak i pro  business klientelu  (prostorný psací stůl, zdarma vysokorychlostní WiFi připojení ve všech prostorách a telefon s přímou volbou) Všechny pokoje  jsou  vybaveny plochou televizí se satelitním příjmem. Prostorné koupelny  mají prodloužený sprchový kout s "tropickým deštěm", fénem, WC a bidetem. Nechybí  ani  kvalitní kosmetický set, župany včetně  pantoflů  a osušky. Naprostá většina hotelových pokojů nabízí terasu nebo lodžii.

V Parku Holiday se nikdy nebudete nudit!  Pro aktivnější jedince je připravena zóna EnerGym  –  bohatě vybavené Cardio Fitness centrum s moderní řadou posilovacích strojů značky Star Track,  s vlastní diagnostikou a nutričním poradenstvím,  dva samostatné sály pro skupinové lekce jako Spinning®, Zumba,  Pilates  či Hatha Yoga.  Naleznete u nás také lekce aquaerobicu, indoor kurty na squash, badminton  či tenis. Pokud dáváte přednost  venkovním  aktivitám,  využít můžete  outdoor  tenisové kurty  a  hřiště na volejbal/nohejbal. Rovněž můžete vyrazit na kole či pěší  poznávat krásy okolního přírodního parku – naše půjčovna trekkingových kol a holí Nordic Walking je vám k dispozici, navíc vás vybavíme i mapou cyklistických a turistických tras.

Celkovou nabídku našich aktivit doplňuje stolní tenis, šipky, či pétanque.  Nedaleko hotelu se nachází největší aquapark ve Střední Evropě (Čestlice).

Po namáhavém dnu načerpejte novou energii a životní rovnováhu ve  wellness zóně ClubWell, která Vám nabízí 14m dlouhý bazén s teplotou vody 29°C, finskou saunu, vario saunu, parní lázeň, ochlazovací komoru s ledovou tříští, i relaxační zónu s lehátky a solární loukou.

Váš wellness víkend  si můžete zpestřít  návštěvou  beauty salonu VitalBody, který nabízí kompletní ošetření a harmonizaci těla a mysli. Naši certifikovaní profesionálové  vás budou hýčkat procedurami z široké nabídky  klasických a thajských masáží, k dispozici
jsou zde taktéž manikúra, pedikúra a kosmetické služby.

O váš gastronomický zážitek se postaráme  v  restaurantu Tetu Brissy, který je symbolicky spojen s tématem vzduchoplavectví. Gastronomická nabídka je založena na stejných hodnotách jako kuchyně 19. století –  tedy  na poctivé domácí kuchyni a čerstvých
a  kvalitních surovinách  –  a  je doplněna moderními  metodami  přípravy  pokrmů. SportBar, umístěný přímo u recepce, v srdci rekreačního komplexu Park Holiday, spojuje ClubWell s tenisovými, badmintonovými kurty a venkovním areálem. Chvíle strávené na  SportBaru  si klient může zpestřit  golfem na  indoor  simulátoru  nebo biliardem. V areálu Parku Holiday  si přijdou na své i bowlingový nadšenci  –  zázemí  Bowling baru  nabízí  4  moderní  dráhy  magnetického bowlingu s kompletním vybavením.

Celý komplex doplňuje venkovní Srub, ležící v zahradě areálu, přímo u tenisových a volejbalových kurtů i hřiště na pétanque, který v letních měsících nabízí ideální prostředí pro setkání s přáteli, rodinou, zaměstnanci či obchodními partnery. Díky zastřešení lze
pořádat BBQ, grilovat či opékat i za nepříznivého počasí.

Park Holiday uspokojí nejnáročnější klienty, kteří vyhledávají komplexní nabídku služeb, relaxaci a pohodu  „pod jednou střechou“. Pro více informací a speciální nabídky navštivte internetové stránky hotelu.

PARK HOLIDAY
Květnového povstání 194
103 00 Praha 10 - Benice

Balíčky hotelu Park Holiday

Romantický pobyt
Relaxační pobyt

Zpět