Penzion Nosek, Jizerské hory

01.01.2013 19:31

Penzion NosekChcete se dostat z města, relaxovat a načerpat nové síly? Tak přijeďte do penzionu !!! Vydejte se na pěkný víkend, dovolenou či na několik volných dní, které chcete věnovat odpočinku, relaxaci, načerpání nových sil a zbavení se stresu z moderní civilizace. O hosty se zde starají tak, aby se cítili jako doma u maminky.

V penzionu se nachází 4 pokoje se standardním vybavením. Najdete v nich vlastní koupelnu s WC, sprchou, na přání TV. V celém objektu je k dispozici Wi-Fi připojení.

Součástí pensionku je také vlastní malé wellness se saunou, infra saunou, perličkovou a hydromasážní vanou, masážní místností, zábaly, magnetoterapií a dalšími procedurami. V zahradě je pro hosty k dispozici bazén 8x4x1,5m, který je zastřešený a v období od května do září solárně přihřívaný. Potěší letní posezení či poležení na lehátku.

V létě doporučujeme využít místní cyklostezky, kterých je, ve spojení s Jizerskou magistrálou, několik desítek nebo můžete zajít na nedaleké antukové tenisové kurty. V zimě vyražte na běžky nebo lyže do nedalekého Ski centra Tanvaldský Špičák nebo na nedaleký lyžařský vlek Filip.

Penzion Nosek nabízí ubytování s možností relaxace a wellness pro běžnou dovolenou, poznávací turistiku, houbaření nebo jen na lenošení s dobrou domácí českou kuchyní.

Balíčky Penzionu Nosek

Relax s vůní konopí
Romantický pobyt
Pobyt pro seniory

Zpět