Prázdninové víkendové a rodinné pobyty po celé republice

30.06.2012 08:03

Je tu doba, na kterou se všichni děti školou povinní celý rok nejvíce těší. Letní prázdniny jsou tu, a proto je nyní ta nejvhodnější doba pro výběr příjemného rodinného pobytu na území České republiky. A že je z čeho vybírat.

 

Místo, které vás během horkých dnů zaručeně oslní svou krásou, je jižní Morava. Místní rodinný hotel Mlýn Velehrad je pro rodinné pobyty jako stvořený. Se svými dětmi zde zažijete spoustu zábavy, smíchu, ale také relaxace. Doporučujeme výlety na kole po okolí, dětské hřiště, posezení na letní terase se sklenkou vína nebo relaxaci ve venkovním whirlpoolu.

 

Víkend s vínem

Romantický pobyt

 

Chtěli byste strávit dovolenou na Šumavě? Nezapomenutelný romantický pobyt nabízí například šumavský hotel Srní ****. Jedná se o jeden z nejmodernějších a nejlépe vybavených hotelů v oblasti. Velkým plusem tohoto hotelu je nádherná příroda, která se kolem něj rozprostírá. Čisté lesy, průzračná jezírka, svěží vzduch, to vše a mnohem víc na vás čeká v okolí hotelu Srní, který kromě vysokého komfortu nabízí svým klientům také vynikající stravování v místní kuchyni.

 

 

Šumava je míso přímo zrozené pro pěší a cykloturistiku, je to místo, které můžete projíždět křížen krážem a stále objevovat neopakovatelné krásy zdejší přírody.

 

Pokud jste si stále nevybrali, co takhle pobyt pro celou rodinu v Krušných horách? Ačkoliv je tato oblast určená spíše pro milovníky lyžování, i v létě je zde možno prožít krásnou dovolenou, na níž budete ještě dlouho vzpomínat. Rodinné pobyty zde zajištuje moderní tříhvězdičkový hotel Star 1, který vám nabídne útulně a stylově zařízené pokoje s připojením na internet a LCD televizí.

 

 

Dopřejte sobě i dětem prázdninové dny plné neopakovatelných zážitků, se kterými se budou moci ve školním roce chlubit svým spolužákům a kamarádům.

Zpět