Tip na víkendový pobyt ve Wellness hotelu Lafonte **** v Karlových Varech

22.05.2017 13:27

WELLNESS HOTEL LAFONTE ****

Wellness hotel LafonteKarlovy Vary jsou naším nejznámějším a největším lázeňským městem, které přitahuje turisty nejen z tuzemska, ale prakticky z celého světa. Lákají je sem nejen proslulé léčivé prameny a nádherné kolonády, ale také řada památek i místní sklárna Moser, kde je možné sledovat práci zdejších sklářů přímo v huti.

Karlovy Vary jsou tedy nepochybně rušné město, které je plné restaurací i hotelů. Návštěvníci však po náročném dni často vyhledávají poklidné místo pro odpočinek. Právě pro ně je ideální volbou Hotel Lafonte, který se sice nachází asi 20 minut chůze od centra města, ale zato leží v klidné části Rybáře. Z centra je hotel snadno dostupný také MHD a pro automobilisty je přímo před ním parkoviště pro hosty.

Hotel Lafonte nepatří mezi obří lázeňské komplexy, ale jde o ubytování, které dýchá přátelskou, až by se chtělo říci skoro rodinnou, atmosférou. K dispozici je 26 dvojlůžkových pokojů, vybavených vším potřebným pro příjemně strávený pobyt.

Kdo prožije svůj den procházkami po zajímavých místech zdejších lázní a ochutnáváním vody z léčivých pramenů, tomu určitě vyhládne a ocení pak výbornou večeři v místní hotelové restauraci, kde mohou hosté využít buď některou z možností plné penze nebo polopenze, či si objednat dle své chuti přímo z jídelního lístku.


Lázeňští hosté většinou touží prožít svůj pobyt péčí o své zdraví a v tom napomáhají i nejrůznější masáže nebo léčivé i relaxační koupele. Kromě toho v hotelovém wellness centru lze využít také řady terapeutických procedur, jako třeba magnetoterapie, fyzioterapie nebo oxygenoterapie, nebo bylinných i rašelinových zábalů. Ideální volbou jsou pak speciální wellness pobyty, které přináší nejrůznější a nejzajímavější procedury již v ceně balíčku.

Hotel Lafonte však nabízí svým hostům i plně lázeňské pobyty, které zahrnují i lékařské konzultace a až 12 léčebných procedur v ceně. Když k tomu přidáme bohaté snídaně a 3-chodové večeře po celou dobu pobytu, bezplatný vstup do hotelového bazénu a slevy na další procedury plus týdenní jízdenku na MHD, nezbývá než konstatovat, že výsledná cena, která se pohybuje v rozmezí 9150 Kč až 9750 Kč dle sezóny, je více než příjemná.

Karlovy Vary jsou pochopitelně oblíbenou destinací i pro zamilované páry, které zde mohou strávit romantický pobyt. A aby šlo o opravdu výjimečný zážitek, k tomu napomáhá nejen večeře při svíčkách, ale také láhev sektu a kytice květů při příjezdu. No a k tomu projížďka kočárem, který dvojici proveze historickým centrem města. Co víc si přát? Snad už jen návštěvu muzea Becherovky s ochutnávkou populárního likéru a pak báječná aroma masáž pro dva. Na takový víkend bude každý určitě dlouho vzpomínat.

Nabídka služeb je bohatá a místní ochotný a milý personál se snaží svým hostům pobyt co nejvíce zpříjemnit. Díky také si také hotel udržuje vysokou laťku a dobré jméno.

Hotel Lafonte je také oblíbeným místem pro pořádání firemních akcí, menších seminářů i školení. Nabízí konferenční prostory pro asi 35 osob, které zahrnují veškeré potřebné vybavení pro prezentace, jako data projektor, DVD přehrávač nebo promítací plátno. Samozřejmostí je WiFi připojení a prostory jsou pochopitelně klimatizované. Firmám hotel zařídí dle přání i občerstvení, ať již cofee breaky nebo obědy. Zkrátka jak zákazníci, tak firmy zde najdou milé a přívětivé prostředí, v němž se jim bude dobře pracovat i následně odpočívat.

Hotel Lafonte zkrátka nabízí oázu klidu v živém a frekventovaném lázeňském městě, které ještě více ožije v době konání světoznámého Mezinárodního Filmového Festivalu, kdy v centru Karlových Varů lze potkat jak naše tak světové celebrity. Tvoří tedy vítaný kontrast po celodenním vzrušení, a to lze kvitovat jednoznačně pozitivně.

Zpět