Valentýn je dnem, kdy lásce propadá celý svět - propadněte i vy!

09.01.2014 11:21

Valentýnské pobytyAle řekněte sami, dát si práci zařídit příjemného Valentýna, užít si něco fajn, aby člověk mohl odhodit starosti a svátek si prostě užít spolu s tím, koho máte nejraději, to stojí dost času a zařizovaní. Není lepší vyrazit na společný pobyt tam, kde všechno udělají za vás? Já za sebe rozhodně říkám, že ano!

Taková představa Valentýnu stráveného v hotelu Romantik v Třeboni. Být s miláčkem někde, kde to romantikou přímo čiší z každého kousku čehokoliv, co je na dosah. Dostat romantickou snídani přímo do postele, vychutnat si trošku sektu nebo si dopřát masáž po boku toho, kdo je mi nejbližší. Hotel Romantik toho nabízí spousty dalšího, jednou z hlavních a nejlepších věcí je vstřícný rodinný přístup ke každému, kdo v hotelu bydlí, romantické pokoje propracované do posledního detailu a ve finále, jako třešnička na dortu, společná romantická fotografie. No, uznejme, dámy, která z nás by tomu odolala? Já tedy určitě ne!

Kdo by chtěl svátky lásky trávit raději v Praze, může zvolit pobyt v historickém centru v hotelu Amarilis, který se pyšní hned čtyřmi hvězdičkami. Luxusní klimatizované pokoje, restaurace věnující se zdravému životnímu stylu, masáže a kosmetické ošetření. Jen se zabalit do županu, ochutnat výborný sekt a užívat péči o svou osobu, hezky s partnerem. Navíc se hotel Amarilis nachází kousek od Václavského náměstí, které dává další možnosti k valentýnskému vyžití. Chybí tomu něco? Já nevidím ani tu nejmenší chybičku!

Další variantou, které bych určitě nedokázala říct ne, je valentýnský pobyt v Orea Vital Hotelu Sklář. Tam stačí jen lusknout prsty a přání o tom pravém valentýnském pobytu jsou hned splněna. Zní to kouzelně, co myslíte? Výborné jídlo z naší i zahraniční kuchyně. Bez pochyby tak budou potěšena nejen těla, oči, ale i chutě. Luxusní pití v široké nabídce, wellness centrum a velký vnitřní bazén. Já teda neznám lepší možnost, než se uvolnit ve vířivce, navíc s rukou partnera kolem mých ramen. Když na to přijde, tak kromě pohodlné postele, si můžete protáhnout tělo i při sportu. K dispozici vám jsou kilometry upravených tras pro milovníky běžek nebo sjezdového lyžování. Případně se vydat do blízkého lesa na ničím nerušenou procházku ruku v ruce a užívat si chvíli klidu, nabrat nových sil na večer. Podvečer lze trávit v Jack Daniel’s Central Baru, kde si z nabídky koktejlů vybere 100% každý, jak Ty, tak i Tvoje láska. Dokážete odmítnout?

Teď mě zajímá, je mezi vámi opravdu někdo, kdo by si nevybral? Upřímně říkám, že o tom pochybuji hlavně proto, že těch možností je tolik. Tak, pánové, kam vezmete své lásky? A, dámy, dokážete si to tam užít se vším všudy?

Vaše Elinka

Zpět