Valentýnské pobyty pro dva v samotném srdci Evropy

02.02.2016 14:35

Valentýnský pobyt v PrazeValentýn se pro všechny zamilované pány stává jedinečnou šancí, jak svým protějšků dokázat svou náklonnost. Každá žena se chce cítit výjimečnou bytostí, proto na ni právě v takový den nesmíte za žádných okolností zapomenout. Aktuální trendy poukazují na nezastavitelný fakt oblíbenosti všech typů pobytů. Valentýnské pobyty jsou tak jen další z mnoha kategorií, jejichž neuvěřitelný potenciál si dokáže podmanit obrovské množství zájemců. Kdo by se alespoň na malou chvíli nechtěl odpoutat od každodenních starostí, zapomenout na práci a oddávat se smyslným tónům relaxace v čisté přírodě? Záleží pouze na vás, jestli se pro tentokrát rozhodnete lenošit.

Valentýnský pobyt v hlavním městě

Podmanivé prostředí, profesionální služby a nezaměnitelná atmosféra nabízí i hlavní město Praha. Musíte vědět do jaké lokality zavítat a u koho doslova zaklepat na dveře. Představme si valentýnský pobyt v rekreačním komplexu Park Holiday, kde návštěvníci naleznou dokonalou odezvu jak pro relaxaci, tak i aktivní odpočinek.

Veškré pokoje jsou prostorné a moderně vybavené. Když k tomu přidáte profesionální gastronomii a opravdu široké spektrum volnočasových aktivit, může se pro vás nadcházející Valentýn stát tím nejlepším ze všech dosavadně prožitých. Nabídněte i vy valentýnský pobyt od srdce a vyrazte si společně odpočinout.

Valentýnské pobyty pro 2 v hotelu Park Holiday ****

Valentýnské pobyty pro dva jsou oblíbené pro svou jedinečnost. Nabídka k odpočinku neurazí žádnou ženu ani dívku. Naopak se v jejích očích stanete ohleduplným a všímavým partnerem, který nezapomíná na její blaho. Staňte se tím pravým vysněným princem a umocněte tak svou lásku v překrásném komplexu Park Holiday.

Hotelový komplex byl v roce 2008 oceněn prestižní cenou “ Stavba roku “. Koncept odpočinkového resortu Park Holiday byl vytvořen s maximálním ohledem na poskytované služby, komfort a pohodlí. Všechny pokoje nabízejí špičkové zázemí i pro nejnáročnější klientelu. Pokud se chcete nechat opravdu rozmazlovat a hýčkat, Park Holiday je tím pravým místem.

Kompletní nabídka Valentýnský pobytů pro dva

 

 

 

Zpět