Valentýnské pobyty pro dva 2015

08.01.2015 19:59

Nechte se na svátek všech zamilovaných zasáhnout Amorovými šípy!

Valentýnské pobyty 2015   Svátek Svatého Valentýna se podle jedné z teorií odvodil ještě z dob starověkého Říma, kdy se večer před samotným svátkem do urny vložila jména dívek. Následně si je pak mladíci tahali a vybírali si své lásky pro další rok - Amorovy šípy létaly ve velkém!

   Že jste si už svůj životní lísteček vytáhli? V tom případě není nic snažšího než svou lásku vzít a užít si dny plné pohody a romantiky na valentýnském pobytu!

Jedním z míst, kde lze oslavit Amorův zásah do vašich srdcí, je hotel Romantick Třeboň. Přesto, že patří mezi moderní hotely a stojí uprostřed města, má velmi blízko k přírodě. Samozřejmostí jsou květiny na pokojích, rodinný přístup, domácí kuchyně a jako gastronomická třešnička na dortu řízková restaurace, kde můžete ochutnat 12 druhů poctivých řízků. Dalším bonusem je wellness centrum Slunečnice se saunou, vířivkou a masážemi.


   Neméně spokojený bude Amor, společně s vámi, na valentýnském pobytu v prachatickém Relax Hotelu Albatros ****. Hotel se nachází v klidné části města, kousek od Českého Krumlova, Českých Budějovic nebo Strakonic a dalších zajímavých míst. Nabízí útulné prostředí pro relax, odpočinek - přesně tak, jak potřebujete. Využít můžete, v případě zájmu, i relaxační a sportovní centrum Albatros Club, klimatiozovanou restauraci, terasu a nabídku snídaní, obědů i večeří.

Potěšíte na jednom z pobytů nejen sami sebe, ale i vaše srdce?

Kompletní nabídka valentýnských pobytů

Zpět