Velikonoční pobyty 2014

23.02.2014 20:50

Nebaví vás trávit Velikonoce tradičně? Udělejte letos změnu!

Ze změny zaběhnutých tradic bude mít určitě radost nejen Vaše polovička, případně děti, ale i Vy - vždyť kdo by nechtěl být pár dní jako v bavlnce?

Velikonoční pobyty 2014Pro pobyt s dětmi je prvotřídní volbou velikonoční pobyt na Jižní Moravě v hotelu Prestige ****. Vkusně zařízené pokoje, které vám budou při pobytu k dispozici, jsou zařízeny z masivu. Samozřejmostí je koupelna, WC, minibar, TV s českými i zahraničními programy. Ve všech prostorách hotelu je k dispozici Wi - Fi. V příjemné restauraci si na své přijde jak labužník, tak i gurmán nebo gurmet. Nabídka specialit je doplněná o něco vlastního včetně typických znojemských jídel. K hotelu patří krytý bazén, který spadá do jednoho z nejmodernějších center relaxace ve Znojmě. Kromě protiproudu jsou zde i masážní hlavice s vodopádem, tryskové masáže nohou aj., pro nejmenší ubytované je k dispozici i dětský bazének.

Pokud zvolíte radši dovádění ve dvou, pak je příhodnější prožít velikonoční znovuzrození v hotelu Romantick Třeboň. Interiér tvořený s důrazem na každý detail, rodinný přístup k hostům nebo výborná domácí kuchyně. To je jen část toho, co vám může hotel Romantick nabídnout! Mimo jiné máte k dispozici relax zónu Slunečnice, kde se můžete s polovičkou naložit do vířivky nebo zalézt do sauny. V případě zájmu si můžete rezervovat lázeňské procedury v nedaleké budově lázní. Hotelová restaurace Kopretina se nese v duchu jihočeské gastronomie - zásadou jsou poctivé a čerstvé suroviny, místní dodavatelé, recepty babiček a maminek v podání moderní kuchyně.

S rodinkou nebo bez? Vybírejte a užívejte si podle svého gusta!

Vaše Elinka

Zpět