Velikonoční pobyty 2018

27.02.2018 08:12

Velikonoční pobytyLetos připadají Velikonoce na období 29.03. - 02.04.18 s tím, že velikonoční pondělí vychází na 02.04.18. Jedná se o jeden z vůbec nejoblíbenější svátků vhodných pro strávení prodlouženého víkendového pobytu v podobě velikonočního pobytu. Většina hotelů a penzionů již hlásí plnou kapacitu a nabídka velikonočních pobytů se tak výrazně zúžila. My vám jako obvykle přinášíme tipy na stále dostupné a velice zajímavé hotely, které mají pro vás připravené speciální pobytové balíčky.

Doporučit můžeme určitě velikonoční pobyt v hotelu Mánes ****, Svratka, který se nachází v krásném prostředí Českomoravské vysočiny, v chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy. Můžete se těšit na 4denní velikonoční pobyt s úžasnou masáží za skvělou cenu 2300,- Kč za osobu a pobyt.

Pro sportovně založené klienty nabízíme velikonoční pobyt v Hotelu Sport Zruč na Plzeňsku, kde si můžete vybrat z varianty pobytu na 3 nebo 4 noci a dostatečně využít sportovní možnosti tohoto zařízení. Součástí balíčku je například volný vstup do hotelového fitness a hodina saunování.

Pro milovníky hor můžeme doporučit velikonoční pobyt v hotelu Vidly, který naleznete s samém srdci Jeseníků. Čekají vás 4 noci horském prostředí, kde na vás dýchne rodinná atmosféra a relaxaci si užijete v hotelové vířivce či sauně.

Kompletní nabídku balíčků naleznete na Velikonoční pobyty   

Zpět