Víkendový pobyt, ideální vánoční dárek pro každého

04.10.2012 13:16

Že nevíte, co na Vánoce. Lámete si hlavu s tím, jakým dárkem potěšit členy své rodiny? Projíždíte internet křížem krážem, běháte po obchodních domech jako „hadr na holi“ a stále nejste schopni objevit nějaký smysluplný dar? Už nikam nechoďte a hlavně se nestresujte. Pořiďte k Vánocům své manželce, sourozenci nebo třeba tchýni nezapomenutelný víkendový pobyt v Čechách.

Proč volit takovýto typ dárku? V čem je lepší, než klasický věcný dar? Krom toho, že si během relaxačního víkendu dokonale odpočinete a nabijete se dobrou náladou, nádherné chvilky, které prožijete, budou ve vaší mysli ještě na dlouho uschovány.

Každý však vyráží na víkendové pobyty z jiné příčiny. Někdo si chce odpočinout od stresu z práce a nabrat nové síly do dalších těžkých pracovních dnů. Jiní, mladí novomanželé či dokonce senioři, vyráží mimo svůj domov za romantikou. Někteří lidé pak touží jen zkrátka poznat nová místa České republiky. Důvodů, proč na víkendový pobyt vyrazit, je tedy více než dost.

Mnoho víkendových pobytů můžete i před Vánocemi pořídit za lastminutové ceny, tedy velmi levně. Přitom se ale nejedná o žádné „béčkové“ hotely. Relaxační pobyt můžete zažít například v luxusním čtyřhvězdičkovém hotelu Lafonte v Karlových Varech, jehož součástí je i nádherný relaxační bazén.

Víkendový pobyt si ale můžete pod stromeček nadělit i celá rodina. Třeba hotel v Krušných horách nabízí výhodný rodinný pobyt pro dvě dospělé osoby, plus 1 až 2 děti, na které čeká zábava v podobě návštěvy aquadromu nebo lesoparku. Rodiče si pro změnu mohou odpočinout v místní sauně.

Naopak pro seniory je na míru šitý pobyt v hotelu Srní na Šumavě, kde se může váš děda s babičkou těšit na nádhernou přírodu a kvalitní wellness služby, díky nimž zapomenout na starosti všedního dne.

Řádně si prostudujte nabídku víkendových pobytů a zcela určitě některý z nich jako dárek k Vánocům vyberete.

Zpět