Vydejte se za krásami šumavské přírody

13.09.2011 14:44

Prázdniny a doba dovolených jsou už za námi, to však neznamená, že si nemůžete dopřát pár dní klidu a volna i v následujících dnech či týdnech. Nemusíte přitom jezdit do zahraničí, chvíle odpočinku se dají prožít i v naší vlasti. Sbalte kufry a vyrazte se svou druhou polovičkou na víkend do nějakého krásného hotelu s příjemným prostředím.



Nezapomenutelné romantické pobyty nabízí například šumavský hotel Srní. Jedná se o jeden z nejmodernějších a nejlépe vybavených hotelů v oblasti. Velkým plusem tohoto hotelu je nádherná příroda, která se kolem něj rozprostírá. Čisté lesy, průzračná jezírka, svěží vzduch, to vše a mnohem víc na vás čeká v okolí hotelu Srní, který kromě vysokého komfortu nabízí svým klientům také vynikající stravování v místní kuchyni.



Šumava je míso přímo zrozené pro pěší a cykloturistiku, je to místo, které můžete projíždět křížen krážem a stále objevovat neopakovatelné krásy zdejší přírody.

Pokud vás představa šumavské přírody láká a chtěli byste ji ochutnat na vlastní kůži, pak se ubytujte třeba ve tříhvězdičkovém hotelu Bohemia, jenž se nachází v obci Zdíkov na Šumavě. Každý zde prožívá příjemné relaxační pobyty, které nyní mají jaksi čokoládovou příchuť. Vedení hotelu pro všechny své zákazníky připravilo balíček, do něhož zapadá i blahodárná čokoládová masáž.



Jestliže jste doposavad tento typ masáže nevyzkoušeli, měli byste tak co nejdříve učinit. Relaxační či romantické víkendy s čokoládovou masáží patří totiž k těm zcela nejoblíbenějším.



Když už jsme u Šumavy a hotelů, které se v tomto národním parku nacházejí, určitě bychom neměli opomenout hotel s příznačným názvem Šumava. Ten naleznete v městečku Vyšší Brod. Dočkáte se zde přátelské atmosféry, příjemného prostředí i vysokého komfortu jednotlivých pokojů. V hotelu Šumava se stanou víkendové pobyty nezapomenutelným zážitkem.

Zpět