Využijte babího léta a vyrazte na kolo nebo turistiku

03.09.2013 10:34

Léto je zcela jistě již za námi. Na opalovačku a lenošení u vody si již pro tento rok musíme nechat zajít chuť. Nicméně, jak bývá zvykem, léto za pár dní vystřídá jeho chladnější dvojče „babí léto“, které je pro mnoho z nás velice příjemnou částí roku. Příjemné teploty babího léta lze využít například na pěší turistiku nebo projížďku na kole.

Česká republika nabízí několik krásných míst, které jsou pro dovolenou v průběhu babího léta přímo stvořené.

Romantika v hotelu Podhrad

Jedním takovým příjemným místem pro babí léto je rozhodně areál kolem známého zámku Hluboká. Ubytovat se zde můžete přímo pod tímto zámkem z 13. století ve čtyřhvězdičkovém romantickém wellness hotelu Podhrad, který vás překvapí svým vysokým komfortem a příjemnou útulnou atmosférou.

Hotel Podhrad

Kromě návštěvy zámku Hluboká můžete poznávat na kole či pěšky malebnou přírodu jižních Čech, které jsou známy velkou spoustou rybníků či historickými a přírodními pamětihodnostmi.

Zobrazit více informací o hotelu Podhrad

Ubytování v srdci Skiareálu Klínovec

Krásně vám během babího léta bude také v Krušných horách, kde vás rád ubytuje personál luxusního hotelu Nástup, který leží přímo v srdci Skiareálu Klínovec, jenž je ideálním místem pro nezapomenutelnou romantickou procházku krásnou přírodou.

Hotel Nástup

Pokud se rozhodnete právě pro Krušné hory a hotel Nástup, jistě byste měli vyzkoušet místní cyklostezky, které jsou skvěle udržovány a všem cyklistům nabízí ten nejvyšší komfort jízdy.

Zobrazit více informací o hotelu Nástup

Pohoda a relaxace v karlovarských lázních

Jestliže pak dáváte spíše přednost lázním před klasickým hotelem, jistě byste měli zavítat do Karlových Varů, konkrétně do přepychových lázní s názvem Spa Resort Sanssouci, kde na vás kromě perfektně vybavených pokojů čekají také celkem tři hotelové restaurace, taneční večery a další společenské aktivity. Nechybí samozřejmě ani bazén nebo sauna a parní lázeň.

Spa Resort Sanssouci

Zobrazit více informací o lázních Spa Resort Sanssouci

Zpět