Wellness pobyt – ideální dárek k Vánocům

04.11.2013 21:35

Wellness pobyt jako vánoční dárekLéto je již dávno za námi a mílovými kroky se blíží zima a s ní spojené tolik oblíbené Vánoce. S celou rodinou usedneme ke štědrovečerní večeři a poté půjdeme zase ke stromečku rozbalovat dárky. Nyní se tak naskýtá otázka: „Už víte, co svým blízkým pod stromeček koupíte? Jestliže ne, máme pro vás originální tip. Obdarujte své příbuzné či známé příjemným wellness pobytem.

Jedná se o dárek, který dotyčného zaručeně potěší. Wellness pobyty jsou v poslední době velice oblíbenou formou dovolené, kterou trávíte v luxusních českých hotelích. Člověk si během několika dnů krásně odpočine a načerpá nové síly.

Bělokarpatský hotel Kopanice

Nevíte, pro který hotel se rozhodnout? Určitě neprohloupíte, když se ubytujete ve Wellness hotelu Kopanice, který se nachází v chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. Čtyřhvězdičkový hotel vám nabízí ubytování v naprostém soukromí a v kvalitně vybavených pokojích. Aby si vaše tělo pořádně odpočinulo, je součástí wellness pobytu také široký výběr masáží, masážní SPA vana, relaxační bazén, Kneippův chodník nebo například relaxační zimní zahrada.

Více informací o wellness pobytu v hotelu Kopanice

Harrachovský hotel Sklář

Na opačné straně České republiky se pro změnu nachází harrachovský OREA Vital Hotel Sklář, který má pro své návštěvníky přichystané komfortní dvoulůžkové pokoje, domácí i mezinárodní kuchyni a bohatou nabídku wellness služeb. Jestliže to máte do Harrachova v Krkonoších blízko, nebo pokud se vám tato oblast líbí, určitě na nic nečekejte a prožijte zde nezapomenutelný wellness pobyt.

Více informací o wellness pobytu v hotelu Sklář

Zpět