Začíná babí léto a to je ten správný čas pro víkendový pobyt.

03.09.2014 17:50

Wellness pobyt v Krušných horáchPrázdniny utekly jako voda, úspěšně jsme přežili dovolenou s dětmi, začátek nového školního roku taky za námi a tak nastává ten správný čas pro výběr vhodného víkendového pobytu, kde zapomene na stres a zrelaxujeme naše tělo . Meteorologové slibují pěkné babí léto, kdy by teploty měly atakovat hranici až 26 stupňů. Tak proč toho nevyužít a někam nevyrazit.

Naším tipem na pobyt bude v tomto případě Wellness Hotel Nástup ****, který se nachází přímo pod nejvyšší m bodem Krušných hor, Klínovcem ( 1244 metrů nad mořem). Hotel je vhodný jak pro milovníky pěší turistiky, cykloturistiky, tak pro pobyt s dětmi.  Kdyby se naši odborníci na počasí opět sekli, tak je vám k dispozici moderní krytý relaxační bazén s vodopádem, perličkou, vodním hřibem a masážními tryskami. Široká nabídka relaxačních a regeneračních masáží je samozřejmostí.

Wellness hotel Nástup si pro vás připravil pobytový balíček, s kterým se nudit rozhodně nebudete. V ceně je zahrnuto ubytování v moderním pokoji s výhledem na Krušné hory, bufetové snídaně a večeře formou 3chodového menu, volný vstup do bazénu, dvě wellness procedury pro každého z vás a plno volnočasových aktivit. To vše za velmi příznivou cenu 2790,- Kč za osobu a pobyt na 3dny/2noci.
Wellness Hotel Nástup je v naší nabídce již několikátým rokem a pravidelně patří mezi nejoblíbenější a nejrezervovanější hotely. Dalším plusem je dostatečná ubytovací kapacita. V danou chvíli jsou  Vám tak k dispozici všechny termíny do konce listopadu včetně oblíbených víkendů. Nicméně s rezervací neváhejte ! Situace se mění každým dnem.

Detailní popis balíčku a nezávazná rezervace

Zpět

Fotogalerie: Wellness Hotel Nástup ****

/album/fotogalerie-wellness-hotel-nastup-/hotel-nastup-krusne-hory14-jpg/ /album/fotogalerie-wellness-hotel-nastup-/hotel-nastup-krusne-hory9-jpg/ /album/fotogalerie-wellness-hotel-nastup-/hotel-nastup-krusne-hory10-jpg/ /album/fotogalerie-wellness-hotel-nastup-/hotel-nastup-krusne-hory11-jpg/ /album/fotogalerie-wellness-hotel-nastup-/hotel-nastup-krusne-hory7-jpg/ /album/fotogalerie-wellness-hotel-nastup-/hotel-nastup-krusne-hory4-jpg/