Vánoční pobyty nabízí skutečnou vánoční pohodu bez stresu

13.11.2016 16:28

Vánoční pobytyVánoce jsou vznosně označovány za svátky klidu a míru a nenajdete téměř člověka, který by je nemiloval. Ale ruku na srdce – kde je ten klid? Asi obtížně by se hledalo období, v němž zažíváme větší stres a shon než předvánoční shánění dárků, pečení cukroví, úklidy a přípravy. V podstatě by se dalo říct, že Vánoce jsou asi nejideálnější čas pro následnou relaxaci. Odpočívat se dá samozřejmě všude, třeba i se sklenkou dobrého vína u praskajícího krbu v bezpečí a pohodě domova.

Nicméně, nezasloužíme si po všech celoročních starostech a tom předsvátečním zmatku a spěchu taky trošku péče? Proč si nevybrat některý z hojné nabídky vánočních pobytu a nenechat se hýčkat?

Samozřejmě strávit vánoční svátky můžete v jakémkoliv prostředí, třeba v ruchu hlavního města. Stačí využít některé z četných nabídek pražských hotelů, například vánoční wellness pobyt v luxusním hotelu Park Holiday, kde můžete prožít Štědrý den i oba následující sváteční dny. Tento hotel láká mimo svou unikátní architekturu také vynikající gastronomií, což ocení mnohý labužník. Rozmazlovat se klidně nechte nejen v restauraci, ale také ve wellness zóně, kde ačkoliv venku mráz maluje po sklech, vy si užíváte v saunách nebo ve vyhřívaném bazénu či na Solární louce. A neomezeně můžete využívat i zdejší EnerGym zónu, takže přebytečné kalorie získané díky zdejších kuchařům zase pěkně vysportujete.

Někdo má zase Vánoce neodmyslitelně spojené s pohádkami, princeznami a vůbec romantikou. A kde jinde by pak mohly takové sentimentální duše strávit nejkrásnější svátky roku, než u nejkrásnějšího zámku u nás, kterým je bezpochyby zámek Hluboká. A proč nespojit romantiku, historii a komfort moderního hotelu? Pouhých 10 minut chůze od zámku se nachází wellness hotel Diamant, který se pyšní luxusním pětihvězdičkovým ohodnocením. Nabízí svým návštěvníkům naprostý dokonalý komfort a veškeré wellness služby, které si umíte představit. A co vás tu kromě vynikající kuchyně a perfektnímu vybavení pokojů čeká? Hlavně ženy si určitě užijí řadu relaxačních a masážních procedur nebo třeba solnou jeskyni. A nepřijdete ani o vánoční punč či cukroví a pochopitelně si můžete vychutnat i speciální sváteční Vánoční 4-chodové menu. A pochopitelně neméně zajímavé je i okolí, kde kromě již zmíněného zámku Hluboká, můžete také navštívit další zajímavá místa, jako například pro děti bude jistě lákavá představa Štědrého dne v ZOO u loveckého zámečku Ohrada.

A na své si mohou v rámci vánočních pobytů přijít i milovníci přírody, protože horské vánoční pobyty jsou velmi oblíbené a žádané a proto se také zvyšuje jejich nabídka. Oblíbenou destinací jsou například Krkonoše nebo Šumava. Například v Harrachově můžete svátky prožít v Orea hotelu Sklář, který se nachází v příjemné poloze, téměř na okraji lesa. Pokud tedy nebudou všude kolem vysoké závěje, můžete se vydat třeba na štědrodenní nebo štědrovečerní procházku. Bylo by však hříchem nevyužít místní skiareál. A po celodenním lyžování pak nesmíte minout místní vinotéku nebo Jack Daniel´s Central Bar, kde se dá strávit krásný večer u krbu. Dámy mohou popíjet některý z desítek druhů koktejlů a pánové hrát biliár a kouřit přitom luxusní doutníky.

Šumava pak nabízí oázu klidu a pohody přímo v srdci Národního parku Šumava. Ano, mluvím o čtyřhvězdičkovém hotelu Srní, kde o vás budou pečovat ti nejzkušenější profesionálové. Svátky zde můžete oslavit speciální sváteční večeří i svařeným vínem či vánočním cukrovím. A relaxace na čerstvém šumavském vzduchu – co víc si můžete přát?

Takže zkuste letos Vánoce trošku jiné, klidnější, opravdu pohodové a strávené s úsměvem a bez stresu. A přitom nemusíte postrádat nic z toho, co k Vánocům patří. Prostě si to užijte!

Zpět

Diskuze k vánočním pobytům

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.